Hudvård

– En behandling är en investering i Dig själv!

Resultatinriktade behandlingar för att uppnå din hudhälsas maximala potential.

Med hänsyn till allas individualitet och hudens mångsidiga behov, är det avgörande att ha en långvarig effekt och individuellt anpassade behandlingar och hudvårdsrutiner. Resultatinriktade behandlingar för att uppnå din hudhälsas maximala potential.

I mina ansiktsbehandlingar ger jag dig de bästa tipsen och råden som just din hud behöver så att du ska känna dig trygg och bekväm med din hudhälsa. Jag arbetar med pHformula, Dr K. och Reviderms unika och effektiva produkter och behandlingstekniker.

Hudanalys & konsultation:

Vill du ha hjälp att hitta genom hudvårdsdjungeln?

Här får du en genomgång av din hudhälsa och bestämning av din hudtyp samt en genomgång av dina produkter oavsett märken.

Här kan du rådfråga runtom hudvård, vi pratar innehåll och vad det passar bäst för din hud. Vi lägger upp en behandlingsplan om det önskas och en hudvårdsrutin. Steg för steg kommer du närmare att vara expert på att ta hand om din egen hud.

Pris: 1200 kr
60 min.

Hudterapeutens val:

En direkt resultatinriktad ansiktsbehandling för Din huds dagsbehov. Här väljer jag som auktoriserad hudterapeut produkter och behandlingsformen med eller utan maskin beroende på din hys tillstånd.

Pris: 1395 kr
90 min.

Klassisk Ansiktsbehandling pHformula 60:

En avkopplande behandling för en friskare och renare hud.
Med noggrannhet väljer jag produkter som passar just din huds behov. Behandlingen kombinerar rengöring, förebyggande vård och avslappning med hjälp av effektiva produkter.

Huvudmomenten:
Rengöring, SP komplex en känslighetstest, portömning, korrigering av ögonbrynen, ansiktsmassage, ansiktsmask, avslutande produkter.

Pris: 995 kr.
60 min.

Klassisk Ansiktsbehandling pHformula 90:

En klassisk ansiktsbehandling som rekommenderas till alla året runt. En avkopplande behandling för en friskare och renare hud. Med noggrannhet väljer jag produkter som passar just din huds behov. Med unika ansiktsmasker som endast går att få i behandling.

Huvudmomenten:
Rengöring, SP komplex en känslighetstest, portömning, korrigering av ögonbrynen, dekolletage-hals & ansiktsmassage, ansiktsmask, arm- & handmassage, avslutande produkter.

Pris 1295 kr
90 min.

DrK. Novel probiotiskt Skin resurfacing

En behandling utan syntetiska syror, denna avancerade behandling arbetar utifrån huden in & inifrån huden ut genom att kombinera en ny naturlig källa av AHA-syror med postbiotika. Vi assistera och skydda huden samt reducerar alla tecken på stressad hud.

Vad är skin resurfacing? Skin resurfacing accelererar aktivt cellregeneration genom att avlägsna det ytters hudlagret i en takt som inte stör hudens mikrobiombalans samt minska inflammation och skada i huden.

Huvudmomenten:
Rengöring, probiotiskt skin resurfacing, lugnande mask, avslutande produkter.

Pris 895 kr
45 min.

Acne-behandling, portömning:

För en renare och jämnare hudstruktur. Vi behandlar hyn inifrån och ut. Vi ger dig vägledning om hur du bäst kan ta hand om din hy!
Din hy blir lenare, renare och mer förbered på att förhindra uppkomsten av nya problem.
För att uppnå det bästa resultatet av behandlingen rekommenderas att göra om behandlingen inom 3-4 veckor.

Clear skin tonår:

En tonårings hy kan ha många olika problem där det vanligaste är acne.

Huvudmomenten:
enzymatisk/kemisk peeling+ånga, djuprengöring med portömning, inflammationsdämpande och kylande ansiktsmask, dagcrème.

Pris: 895kr
60 min.

Clear skin vuxen:

Den här behandlingen riktar sig till vuxna med ansiktsproblem såsom vuxenacne.

Huvudmomenten:
rengöring, enzymatisk/kemisk peeling+ånga, djuprengöring med portömning, kylande och lugnande ansiktsmask, dagcrème.

Pris: 895kr.
60 min

*Bra att veta om Clear Skin behandlingen:

-Hur ser mitt ansikte ut efter en portömning?
En portömning är en behandling som går in på djupet och kan därför vara något smärtsam. Ansiktet kan vara lite svullet och rött i 1–2 dagar efter behandlingen.

-Vad ska jag göra efter behandlingen?
Genom att dricka mycket vatten kan svullnaden avta snabbare. Undvik sport, solning och bastu direkt efter avslutad behandling och till dess att svullnaden avtagit helt. Undvik även make-up.

-Vad är resultatet av portömning?
Portömning leder till att porerna krymper och minskar produktionen av talg så att pormaskarna inte återkommer lika snabbt. Hyn blir jämnare och resultatet blir färre inflammationer i ansiktet.
Med en professionellt utförd portömning undviker du ärr.

Avancerad Hudvård & Skin Resurfacing

I följande behandlingar fokuserar vi mer på ett problem såsom åldrad hud, hyperpigmentation, solskadad hud, kronisk rodnader (känslig hud), Rosacea.

Vad är Skin Resurfacing?

Skin Resurfacing accelererar aktivt cellregeneration genom att avlägsna det ytters hudlagret i en takt som inte stör hudens mikrobiombalans samt minska inflammation och skada i huden. Vi assistera och skydda huden samt reducerar alla tecken på stressad hud.

pHformula konsultation:

Denna behandling rekommenderar vi alla som vill påbörja en Skin resurfacing behandling med pHformula.

I denna behandling börjar vi med ett konsultationskort. Därefter rengöras ansiktet och fotas.

 • Vi utför en hudanalys för att kartlägga utifrån din hud typ och hudkondition.
 • Vi utför sedan ett känslighetstest och lägger ett S.P komplex
 • Avslutande kräm
 • Produktrekommendation: Det är viktigt att starta med pHformulas produkter innan kuren och att du fortsätter med dessa, detta för att du ska få bästa möjliga resultat av dina behandlingar.

pHformula är ett mycket avancerat hudvårdsmärke som är den första pharma-cosmeceutical som är en innovativ allians mellan cosmeceutical och medicinskas föreskrifter, därför är det av största vikt att du följer de råd jag som terapeuter ger dig.

Pris: 550kr
30 min.

A.G.E skin resurfacing:

Denna behandlingen rekommenderas till dig som har en mogen hud. Behandlar effektivt bl.a. solskadat hud, linjer, rynkor, ojämn hudton, matt och oelastisk hud.

Gör behandlingen effektivare som kur 4-6 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum. Startar kuren med en V.I.T.A.C. behandling. pHformula innehåller ämnen som aktivt underhåller och förbättra hudens naturliga åldrande, denna förbyggande vård ger huden bättre lyster, spänst och mjukhet.
Liva upp din hy med en powerboost!

Huvudmomenten:
I A.G.E. ”resurfacing”-behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av AGE-solution  samt avslutande produkter.

Pris: 950kr
45 min.

A.C.N.E. skin resurfacing:

Den unika kombinationen av aktiva ingredienser i pHformulas A.C. solutions är speciellt utformad för att kontrollera akne i olika former, som till exempel komedoner, papler och pustler. Den är sammansatt på ett sätt som gör att den angriper alla 4 faktorer som framkallar akne.

 • Seborré
 • Hyperkeratinisering
 • Mikrobiell kolonisering (P akne)
 • Inflammation

Gör behandlingen effektivare som kur 4-6 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum. Startar kuren med en V.I.T.A.C. behandling.

Huvudmomenten:
I A.C.N.E. ”resurfacing”-behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av ACNE-solution samt avslutande produkter.

Pris: 950kr
45 min.

M.E.L.A. skin resurfacing:

Rekommenderas till dig som har en hyperpigmenterad hud. Behandlingen arbetar effektivt på kloasma, melasma, UV-relaterad hyperpigmentering, postinflammaterad hyperpigmentering och en allmänt ojämn Gör behandlingen effektivare som kur 4-6 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum. Startar kuren med en V.I.T.A.C. behandling hudton.

Behandlingen hämmar effektivt tyrosinasets enzymatiska aktivitet och stimulerar till epidermal celldelning. Därigenom accelereras den epidermala cellomsättningen, vilket får som resultat, att redan bildat melaninpigment avlägsnas. På grund av dess innovativa och högeffektiva verkan uppnås klart synliga resultat med minsta möjliga risk.

Huvudmomenten:
I M.E.L.A. ”resurfacing”-behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering MELA-solution samt avslutande produkter.

Pris: 950kr
45 min.

C.R. skin resurfacing:

Ett aktivt och effektivt complex speciellt utformat för en komplett reparation av kronisk hudrodnad och milda former av rosacea. Detta komplex har en effektiv anti-mikrobiell verkan.

Rekommenderas till dig som har en känslig hud med ett kroniskt inflammerat tillstånd samt som har problem med rosacea. Behandlingen har en lugnande, läkande och återuppbyggande effekt på den obalanserade huden.

Huvudmomenten:
I C.R. 1 complex ”resurfacing”-behandlingen ingår rengöring och applicering av CR-solution samt avslutande produkter.

Pris: 950kr
45 min.

Vanliga frågor och svar

Vad kan jag förvänta mig efter behandlingen?
Efter behandlingen kan huden vara rodnad och kännas varm. Men detta är individuellt och beroende av hud tillstånd. Det är inte ovanligt att huden känns torr och något stram. Håll huden väl genomfuktad tills den inte längre känns torr eller känslig. Din hudterapeut kommer rekommendera dig lämpliga hudvårdsprodukter som du behöver använda hemma.

Behöver jag förbereda min hud på något speciellt sätt inför skin resurfacing behandling?
Din hudterapeut kommer ge dig råd, men generellt sett är det bra att avsluta användning av hudvårdsprodukter som orsakar känslighet minst 48 timmar innan behandlingen utförs. Använd inte heller sådana produkter under själva kuren. För bästa behandlingsresultat och för att minska risken för komplikationer, rekommenderas kunder att använda rätt pHformula-produkter 2-3 veckor före behandling.

Jag är gravid. Kan jag få behandling?
Nej. Under en graviditet kan huden lättare reagera negativt på kraftfulla behandlingar. Rådgör med din hudterapeut för att hitta lämpligare alternativ.

Microneedling med Reviderm Skin needler

Mikronålning har sedan några år tillbaka ansetts vara en av de mest effektfulla metoderna för anti-aging. Den bygger på principen att göra små punkteringar i huden som stimulerar vävnaden och då startar omedelbart cellregenerationen. REVIDERM SkinNeedler, perforerar hudytan med ultrafina nålar utan att skada den.

1) Omedelbar effekt, betydande förbättringar direkt efter den första behandlingen *:

 • Huden blir synbart fastare och slätare
 • Huden får ny lyster och ser upplumpad ut
 • Får en jämnare hudyta

2) Långvarig effekt**:

 • Bygger upp och ger en fylligare hud
 • Förbättrar hudens fuktbevarande egenskaper
 • Förbättrar områden av hudskador
 • Stärker kollagenafibrerna


* I-vivo-studie med testpersoner, 2015
** Enligt vetenskapliga studier om mikronålning. Optimalt resultat uppnås efter ca. 8 månader
.

I jämförelse med andra produkter, är Reviderms Microneedling metod avsevärt:
Mer exakt: 10 ultrafina nålar anordnade tätt tillsammans i en rad säkerställer exakt behandlingsresultat.
Effektivare: Den har en 4,5 watt motor och är en av de mest kraftfulla på marknaden och ser till att de fina nålarna penetrerar huden precist och snabbt.
Mjukare: Tack vare betydligt högre frekvens, repas eller rivs inte huden vilket gör det möjligt att huden inte får några biverkningar.

För att uppnå önskade resultat tar det 1 -6 behandlingar beroende på vad det är man vill behandla. Dessa görs då som en kur med behandling varannan vecka.

HUDPROBLEM SOM KAN BEHANDLAS

– Rynkor & fina linjer
–  Ärr
– Rosacea (boka konsultation innan!)
– Acne (boka konsultation innan!)
– Stora porer, ojämn hudton och glåmighet,
– Pigmenteringar såsom hormonfläckar eller Melasma
– Milier
– Keratosis pilaris
– Bristningar på kroppen

ATT TÄNKA PÅ EFTER BEHANDLING

Direkt efter behandling kan man vara röd i huden ca 1-2 timmar efter, vi avslutar behandlingen med ett lätt lager mineralfoundation. Man får inte ha någon flytande foundation eller concealer på samma dag. Dagen efter kan man ha lätt rodnad i huden om man har känslig hy.

Kommande 3 dagar efter behandling:

 • Använd endast mild rengöring samt rekommenderade produkter.
 • Undvik direkt solljus och solarium.
 • Undvik varm och lång dusch, bastu och klorerat vatten.
 • Utför inte arbete i dammiga eller smutsiga miljöer (trädgårdsarbete, garage, stall).
 • Använd ingen hudvård som innehåller retinol (A-vitamin) eller koncentrerad Lascorbic acid (C-vitamin).

MER OM REVIDERM

Reviderm är ett tyskt salongsmärke och det näst största i Tyskland. Det skapades 1986 så det har funnits i över 30 år. Utvecklingen och produktionen sker alltid i samarbete med forskare som tar inspiration från fenomenet sårläkning och dess likhet med hudens naturliga regenereringsprocesser. Märket har flertalet prisbelönta maskiner och apparaturer. Idag används Reviderm av fler än 10 000 hudterapeuter i över 50 länder. Haut hud- & fotvård är först med Reviderm i Halmstad. I produktsortimentet finns bla. resultatinriktade hemmaprodukter för Rosacea, Acne och pigmenteringar (melasma/solskador/hormonfläckar).

Vill du veta mer? Ring oss: 0725 – 27 90 90