Fransar & bryn

– Vi hjälper dig att forma dina bryn efter din ansiktsform och framhäva din naturliga skönhet

Vi hjälper dig att forma dina bryn efter din ansiktsform och färgar brynen och fransarna. Yumilashfärg ger dig ett hållbart resultat upp till 4-6 veckor.

Forma, färgning av fransar och ögonbryn
Pris: 450kr
Forma och färgning av ögonbryn
Pris: 395kr

Yumilashes :

Yumilashes är en mild fransbehandling speciellt framtagen för de som är allergiska och känsliga mot färg, kemikalier, mascara, frans lim eller sminkborttagningsprodukter.
Varje enskild frans lyfts och regenererar fransarna med hjälp av pigment, keratin, aminosyra (vegansk) protein och vitaminer. Resultatet blir silkeslena fransar med mycket volym.

Regelbunden användning av mascara, stress och sömnbrist sliter på dina fransarna. Med en Yumilash-behandling  hjälper du till med keratinnivån vilket gör att fransarna håller längre och blir starkare på långsikt.
Resultatet är beroende av fransarnas kvalitét, livscykel och eftervård. En regelbunden Yumilash-behandling gör att resultatet förbättra sig och hålla längre. Yumilashes ska inte förväxlas med vanlig “frans lyft” – som är en uppdatering av permanent fransböjning som kan skada fransarna på långsiktigt.

Inga irriterande kemikalier finns i limmet
Inga skadliga hormoner
bara dina egna fransar, men bättre!!

Yumilashes och fransfärg

Pris: 1295kr

Yumilashes och frans- & brynfärgning

Pris: 1295kr

Yumilashes och Yumibrow browlift inkl. färgning

Pris: 1795kr

Yumibrow browlift inkl. färgning.

Pris: 895 kr

Hur länge håller resultatet?

Effekten kan håller i sig ca 8 veckor och beror på ögonfransarnas växtcykel. Växtcykeln kan variera beroende på ålder, stress, sjukdomar och annat. Men vi har också sett resultat som hållit i 12-16 veckor! Så kan du även förlänga effekten genom att behandlingen upprepas med jämna mellanrum och med hjälp av en vårdande, återfuktande keratinserum (säljs separat).

Att tänka på innan din behandling:

– Undvik gärna att använder mascara 48h innan din behandling

-Fransarna får inte bli blöta eller fuktiga på 48h efter din behandling.

-Använd ingen make-up eller koncealer i ögonområden (om du kan kom gärna osminkad)

Vill du veta mer? Ring oss: 0725 – 27 90 90