Fransar & bryn

– Vi hjälper dig att forma dina bryn efter din ansiktsform

Vi hjälper dig att forma dina bryn efter din ansiktsform och färgar brynen och fransarna. Vi använder Yumilashfärg som håller upp till 6 veckor

Färgning av ögonbryn
200kr
Färgning av fransar
200kr
Formning och färgning av bryn
295kr
Formning och färgning bryn och fransar
395kr

Trådning :

En effektivt och snabb metod mot oönskat hår i ansiktet. Man använder en tunn bomullstråd som snurras på ett speciellt sätt för att avslagna hår från ansiktet eller ögonbrynen.

Trådning av ögonbryn
200kr
Trådning av ögonbryn och överläpp
275kr
Trådning av hela ansiktet inkl. ögonbryn
485 kr

Lash lift med Yumilashes :

YumiLashes är en revolutionerande fransbehandling speciellt framtagen för de som är allergiska och känsliga mot färg, kemikalier, mascara, franslim eller sminkborttagningsprodukter.
Varje enskild frans lyfts och regenererar fransarna med hjälp av pigment, keratin, aminosyra (vegansk) protein och vitaminer. Resultatet blir silkeslena fransar med mycket volym.

Användning av mascara, dåliga vanor, stress och sömnbrist sliter på fransarna, YumiLashes hjälper till med keratinnivån vilket gör att fransarna håller längre och blir starkare på lång sikt.

INGA irriterande kemikalier finns i limmet
INGA skadliga hormoner
BARA
dina egna fransar, men bättre!!
Yumilashes inklusive fransfärg 950kr
Yumilashes inkl. frans- & brynfärgning 1100kr
Yumilashes + Yumibrow browlift inkl. färgning 1600kr
Yumibrow browlift inkl. färgning 800 kr

Hur länge håller resultatet?

Utifrån vår erfarenhet räknar vi med att effekten håller i sig ca 8 veckor och beror på ögonfransarnas växtcykel. Växtcykeln kan variera beroende på ålder, stress, sjukdomar och annat. Vi har också sett resultat som hållit i 12-16 veckor! Man kan förlänga effekten genom att behandlingen upprepas med jämna mellanrum, och med hjälp av en vårdande, återfuktande keratinserum (säljs separat).

Vill du veta mer? Ring oss: 0725 – 27 90 90