Fransar & bryn

– Vi hjälper dig att forma dina bryn efter din ansiktsform

Vi hjälper dig att forma dina bryn efter din ansiktsform och färgar brynen och fransarna. Vi använder Yumilashfärg som håller upp till 6 veckor

Forma, färgning av fransar och ögonbryn
395kr
Forma och färgning av ögonbryn
350kr

Yumilashes :

Yumilashes är en mild fransbehandling speciellt framtagen för de som är allergiska och känsliga mot färg, kemikalier, mascara, franslim eller sminkborttagningsprodukter.
Varje enskild frans lyfts och regenererar fransarna med hjälp av pigment, keratin, aminosyra (vegansk) protein och vitaminer. Resultatet blir silkeslena fransar med mycket volym.

Användning av mascara, dåliga vanor, stress och sömnbrist sliter på fransarna, Yumilash hjälper till med keratinnivån vilket gör att fransarna håller längre och blir starkare på långsikt.
Resultatet är beroende av fransarnas kvalitét, livscykel och eftervård. En regelbunden Yumilash behandling gör att resultatet förbättra sig och hålla längre. Yumilashes ska inte förväxlas med vanlig “lash lift” – som är en uppdatering av permanent fransböjning som kan skada fransarna på långsiktigt.

INGA irriterande kemikalier finns i limmet
INGA skadliga hormoner
BARA
dina egna fransar, men bättre!!
Yumilashes inklusive fransfärg 1195kr
Yumilashes inkl. frans- & brynfärgning 1195kr
Yumilashes + Yumibrow browlift inkl. färgning 1795kr
Yumibrow browlift inkl. färgning. 895 kr

Hur länge håller resultatet?

Utifrån vår erfarenhet räknar vi med att effekten håller i sig ca 8 veckor och beror på ögonfransarnas växtcykel. Växtcykeln kan variera beroende på ålder, stress, sjukdomar och annat. Vi har också sett resultat som hållit i 12-16 veckor! Man kan förlänga effekten genom att behandlingen upprepas med jämna mellanrum, och med hjälp av en vårdande, återfuktande keratinserum (säljs separat).

Att tänka på innan din behandling:

-Ingen mascara på 48h innan din behandling

-Fransarna får inte bli blöta eller fuktiga på 48h efter din behandling.

-Ingen foundation/concealer i ögonområden (om du kan kom gärna  osminkad)

Vill du veta mer? Ring oss: 0725 – 27 90 90