Fotvård

– Fotvård ska vara en effektiv men smärtfri upplevelse.

Vi följer medicinska riktlinjer och estetiska aspekter. Vi tar hand om dina fötter oavsett vilka besvär du har, så att du kan njuta av varje steg.

Med regelbunden fotvård minskar du risken för besvär och förebygger därmed många fotrelaterade problem.

Medicinsk fotvård:

Medicinsk fotvård är en individuellt anpassad behandling för medicinska behov.

Vi är avtalspartner med Region Halland vilket innebär, att vi kan ta emot remiss från läkaren för medicinsk fotvård för diabetiker och reumatiker eller om du har psoriasis eller andra fotproblem.

Behandlingen börjar med ett uppfriskande och mjukgörande fotbad, nagelklippning, och rådgivning. Jag behandlar även förhårdnader som hälsprickor. Vi avslutar behandlingen med en avkopplande fotmassage.

Pris: 895 kr
60 min

Fotvård & Massage (Friskvård)

(kan användas för friskvård) :
Detta är en behandling för dig som inte har medicinska besvär på fötterna men ändå vill ge dina fötter uppmärksamhet och omvårdnad. Så fokus i denna behandling ligger främst i den avkopplande fot- och underbensmassagen.
I denna fotbehandling ingår moms i priset, så du kan även använda det som friskvård (medicinsk fotvård är momsfri).

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad och följer av en lättare nagelvård med klippning och korrigering. Förhårdnader avlägsnas försiktigt. Behandlingen avslutas med en avkopplande fot- och underbensmassage.

Pris: 895 kr
60 min

Onyfix- Nageltrångsbehandling:

Onyfix nageltrångsbehandling är en smärt- och inflammationsfri nagelkorrigering av återkommande nageltrång, inåtväxande naglar, eller nageldeformationer.

Med Onyfix kompositmassan fixeras en bygel på nagelplatten. I nagelmatrisen finns små bindvävstrådar (retinaculae) som är helt raka, men som kan börja växa inåt på vissa naglar på grund av genetiska skäl eller på grund av tryck i skorna vilket orsakar nageltrång.

Med hjälp av Onyfix kan vi korrigera nagelns form och säkerställa att de små bindvävstrådarna förblir i rätt form när nageln växer ut.
Behandlingen är fri från obehagligt tryck eller spänning.
Lämplig för alla tånaglar, diabetiker och även barn med nagelproblem.
I behandlingen ingår max. två naglar. Skulle fler naglar behöva korrigeras eller behandlingen tar mer tid, tillkommer det en extra kostnad (varje 10 min: 80 kr).

Pris: 595 kr.
40 min

Zonbehanding:

Behandlingen är riktad till att åtgärda lokala åkommor såsom liktornar, nagelsvamp, vårtor eller nagelklippning.

Pris: 495 kr.
35 min

Fot- & Underbenmassage:

Behandlingen inleds med ett varmt fotbad, som följs av massage med en aktiv fotkräm som löser upp muskelspänningar, ökar blodcirkulationen, minskar svullnader och ge avslappning.

Pris: 495 kr.
45 min

Vill du veta mer? Ring oss: 0725 – 27 90 90